Het eerste team van Crystal Palace, Manchester United, heeft woensdag in een uitgestelde ontmoeting uit de zevende etappe van de competitie zijn gast de “tijdelijke” runner-up van de Engelse Premier League na een 1-1 gelijkspel ontnomen.
United, dat hoopte op een zesde overwinning op rij in de competitie, schoof op naar de derde plaats met 39 punten uit 19 wedstrijden, een doelsaldo achter de op de tweede plaats geplaatste buren Manchester City, die op gelijke hoogte staan ​​uit 18 wedstrijden.
Aan de andere kant klom het saldo van Crystal Palace naar 23 punten op de twaalfde plaats.
De Portugese ster Bruno Fernandez van Manchester United scoorde in de 43e minuut, maar de Fransman Michel Olesi maakte gelijk voor Crystal Palace in de eerste minuut van de blessuretijd in plaats van toe te geven in de tweede helft, aangezien elk team een ​​punt pakte.
Alejandro Garnacho pakte in de derde minuut van de blessuretijd bijna drie punten terug voor Manchester United toen hij van buiten het strafschopgebied schoot, maar de Spanjaard Vicente Guaita, de Crystal Palace-doelman, hield de bal stevig vast en de wedstrijd eindigde in 1-1. .

Blas berooft United

Blas berooft United

Blas berooft United

[colabot]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *