Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Al-Ahly club versloeg hun tegenhanger Zamalek met drie onbeantwoorde doelpunten in een wedstrijd die zaterdagavond in het Cairo Stadium werd gehouden in de veertiende week van de veertiende week. Competitie in de Egyptische Premier League.

De doelpunten voor de “Red Spirits” werden gescoord door: Mahmoud Kahraba en Mohamed Sharif (dubbel), in de 61e, 75e en 90e minuut van de wedstrijd.

In de eerste helft wisselden de twee teams de controle over de bal uit en creëerden kansen, terwijl in de tweede helft Al-Ahly het voordeel had, die 3 keer wist te scoren, terwijl de “Witte Ridder” opdook en zich overgaf aan de aanval van zijn tegenstander.

Twitter-gebruikers prezen het spel van Mohamed Sharif en zijn volgers, want de 26-jarige spits kwam in de 67e minuut als invaller en scoorde twee doelpunten op rij, terwijl sommigen wezen op de ontwikkeling van het spel van Al-Ahly onder Zwitsers coach Marcel Kohler.

Met dit resultaat verstevigde “Red Spirit” zijn leiderschap in de Egyptische Premier League met 34 punten, terwijl Zamalek’s saldo bevroren is op 26 punten, op de vierde plaats.

Dit zijn de belangrijkste reacties op het resultaat van de derby van Caïro:

[colabot]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *