Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Activisten deelden een video van Hassan Nasrallah, de secretaris-generaal van de Libanese Hezbollah, die op sociale media spreekt over de Portugese speler Cristiano Ronaldo en zijn oproep aan het Koninkrijk Saoedi-Arabië in een tijd waarin Libanon steun nodig heeft. wijdverspreide interactie op gang brengen.

In een circulerende videoclip uitgezonden door Hezbollah’s Al-Manar-kanaal, zei Nasrallah: “Is Libanon belangrijker voor Europa dan Egypte? Is Libanon belangrijker voor Saoedi-Arabië dan Egypte? Is Libanon belangrijker voor de Golf dan Egypte? Wat de Golfstaten ontbreekt, is dat er 100 miljard, 200 miljard, 300 miljard komen, rekening houdend met hun situatie.” Zij spelen voetbal…”

En hij vervolgde: “En het groeit in een Arabisch land dat op instorten staat, wat betekent dat het ons ongeluk is dat we in Egypte, ondanks het feit dat er grote, belangrijke, gerespecteerde en internationale spelers zijn, niet heb zelfs Ronaldo. noch Messi. Nou, dit is een model waar we niet meer over hoeven te praten en het niet meer hoeven uit te leggen.”

Het is interessant dat de Portugese spits Cristiano Ronaldo toetrad tot de rangen van de Saoedische club Al-Nasr, in een gratis transfercontract dat loopt tot 2025, en er werd besloten dat de 37-jarige ster rugnummer 7 zal dragen bij de club .

[colabot]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *