Al-Wehd-spelers hervonden hun evenwicht na een zwaarbevochten 1-0 overwinning op Al-Taie in een wedstrijd die zaterdag werd gespeeld in King Abdulaziz Sports City in Al-Sharia als onderdeel van de 14e ronde van de Saudi Roshan League. .
Tijdens de eerste helft domineerde de negatieve score en veranderde de situatie in de tweede helft, toen de Congolese spits Guy Mbenza, Al-Ta’i, zijn team bijna op voorsprong zette met een doelpunt in de “47e minuut”. , maar Raed Al-Zahrani, de wedstrijdscheidsrechter, keurde het doelpunt af nadat hij terugkeerde naar de video-assistent-scheidsrechter “VAR” -techniek. Omdat een speler van de eenheid een fout maakte voordat de bal de Congolese spits bereikte.
Al-Wahda wachtte tot de 65e minuut om via de Luxemburger Gerson Rodriguez te scoren en zijn team drie punten te bezorgen.
Met deze overwinning handhaafde Al-Wahda dit seizoen hun ongeslagen record in eigen huis, want ze speelden zes wedstrijden, waarvan vier eindigden in een overwinning en twee gelijkspel. Ten zevende, toen Al-Raed met 2-0 won in Buraidah.
Met dit resultaat maakte het Al-Wahdawi-team hun 2-3 verlies tegen Al-Khalee in de laatste ronde goed en verhoogde hun score naar 15 punten op de 13e plaats.
Van hun kant bevroor de balans van Al-Taie op 18 punten op de negende plaats, na hun derde nederlaag op rij en de achtste van hun competitiecarrière.
De twee teams zetten hun competitiecampagne aanstaande vrijdag voort, aangezien Al-Wehda Al-Fateh ontvangt in een uitgestelde ontmoeting in de negende ronde, terwijl Al-Ta’i Al-Shabab ontmoet in een botsing die de 18e ronde vertegenwoordigt, aangezien het samenvalt met de deelname de laatste in de uiteindelijke prijs van de AFC Champions League.

Eenheid stijgt.. en vergroot het lijden van Al-Tai

Eenheid stijgt.. en vergroot het lijden van Al-Tai

[colabot]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *