Al-Nasr Women’s First Football Team consolideerde hun voorsprong in de Premier League na een spannende 4-3 overwinning op Al-Ahly in hun reservestadion in de 11e ronde op dinsdag.
Het viertal van Nasraoui werd bereikt door Maysa Ziad, “twee doelpunten”, Samia Mohsen en Isabella de Aguier, terwijl Ibtisam Al-Jaradi de leiding had over de hattrick van Al-Ahly.
Met dit resultaat verhoogde Al-Asfar Al-Asmi de score naar 26 punten bovenaan, terwijl de balans van Al-Ahly op 10 punten bleef op de zesde plaats.
In de tweede wedstrijd handhaafde Al-Hilal het puntenverschil tussen henzelf en de koploper, Al-Nasr, door Shual Al-Sharqiya met 5-1 te verslaan.
En de vijfjarige Blue, Shukhan Noureddine’s Super “Hat-Trick” en Elizabeth Addo wisselden elkaar af, terwijl Nassima Jawad het enige doelpunt scoorde voor Eastern Flame.
De overwinning van Al-Hilal was de vierde op rij en verhoogde de score naar 25 punten op de tweede plaats, terwijl Eastern Flame op de zevende, voorlaatste plaats bleef met 5 punten.
In de derde wedstrijd tussen hen versloeg het Al-Yamama-team hun rivaal Sama met een score van 13-0 en verhoogde zo hun score naar 20 punten op de derde plaats, terwijl Sama’s positie aanzienlijk verslechterde omdat het onderaan de tafel bleef. zonder punten.

Goed gedaan dames.. Al-Hilal schept op... en Al-Nassr blijft leiden

Goed gedaan dames.. Al-Hilal schept op... en Al-Nassr blijft leiden

Goed gedaan dames.. Al-Hilal schept op... en Al-Nassr blijft leiden

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *