Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Turki Al-Sheikh, hoofd van de Algemene Directie van Entertainment in het Koninkrijk Saoedi-Arabië en eigenaar van de Spaanse club Almeria, gaf commentaar op de prestaties van de speler Kylian Mbappe tijdens de wedstrijd “Riyadh Season Cup”, die de Saoedische sterren Al-Nasr Club en Al-Hilal Club samenbracht met het Franse Paris Saint-Germain.

Turki Al-Sheikh schreef op zijn Twitter: “Embappe is een speler die mentaal moe is… hij zou niet moeten voetballen… hij zou 100 meter moeten racen… de toekomst is erg moeilijk… hij is niet mogelijk!” , specifiek verwijzend naar de kracht van de Franse aanvaller in termen van snelheid.

De 23-jarige Mbappe droeg 3 goals bij voor de Parijse club, scoorde een doelpunt vanaf de penaltystip en registreerde twee assists.

De teamgenoten van Kylian Mbappé beslisten de wedstrijd van de “Riyadh Season Cup” in hun voordeel, na het verslaan van de sterren van “Al-Alamy” en “Al-Hilal Blue” met vijf doelpunten tegen vier, in de wedstrijd die werd gehouden in de King Fahd grond. Internationaal Stadion, op donderdagavond.

[colabot]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *