Joshua Kimmich redde zijn eerste Duitse voetbalteam Bayern München, de “titelverdediger”, van een dreigende nederlaag en bezorgde hen een “1-1” gelijkspel tegen Keulen met een fataal doelpunt in de 90e minuut, op dinsdag de zeventiende. fase van de Duitse competitie.
Bayern München verhoogde de score naar 36 punten, 4 punten voorsprong op Leipzig, dat tijdelijk naar de tweede plaats schoof met de vorige grote overwinning op Schalke 04 “6-1”.
Colin staat tiende met 21 punten.
De Tunesiër Elias Al-Sakhiri, die met zijn nationale ploeg deelnam aan het WK in Qatar, maakte in de vierde minuut het eerste doelpunt voor Colin.
Na grote druk scoorde Kimmich de laatste tien seizoenen de gelijkmaker voor de Duitse kampioenen (90).
En de Beierse reuzen slaagden er niet in om de tweede wedstrijd op rij te winnen sinds de hervatting van de Duitse competitie na het einde van de winterstop die volgde op de WK-competitie van 2022, nadat ze in de vorige fase gelijk speelden tegen Leipzig en eindigden met hetzelfde resultaat.
Bayern speelde de wedstrijd zonder een aantal van zijn uitblinkers, aangevoerd door ervaren doelman Manuel Neuer, die de rest van het seizoen zal missen vanwege een gebroken been, samen met de Senegalees Sadio Mané en de Fransman Lucas Hernandez.

Kimmich redt Bayern van nederlaag tegen Colin

Kimmich redt Bayern van nederlaag tegen Colin

Kimmich redt Bayern van nederlaag tegen Colin

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *