De eerste editie van de Riyadh Space Exhibition werd zondag gelanceerd onder de slogan “Man and Space”, georganiseerd door de Royal Commission for the City of Riyadh, in samenwerking met het Ministerie van Onderwijs, Saudi Space Authority, King Abdulaziz City for Science en Technology en King Salman Science Oasis, waar de tentoonstelling plaatsvond.
Eng. Khaled Al-Hazani, Supervisor van de Lifestyle Sector van de Koninklijke Commissie voor de Stad Riyad, legde uit aan Al-Riyadiah: “De tentoonstelling combineert leuke ervaringen met educatie, zodat de bezoeker geniet en nieuwe en overvloedige informatie leert over de ruimte in een interessante en interactieve manier, en er zijn verschillende onderdelen waar bezoekers van kunnen genieten.”
Hij voegde eraan toe: “De tentoonstelling duurt 30 dagen in twee sessies, ‘s morgens en’ s avonds. De eerste is bedoeld voor schoolbezoeken en avondbezoeken voor alle inwoners en bezoekers van de stad Riyad. De tentoonstelling is toegankelijk voor alle groepen, niet alleen voor kinderen, en er wachten hen vele verrassingen tijdens hun bezoek.”
Op haar beurt vertelde ingenieur Haifa Al-Idrisi, directeur van de Riyadh Space Exhibition, aan Al-Riyadiah: “De tentoonstelling biedt een unieke kans voor bezoekers om een ​​nieuwe ervaring op te doen, aangezien het 8 verschillende gebieden bevat, en de ervaringen zullen divers zijn qua interactie en educatie.”

Lancering van de Riyadh Space Show

Lancering van de Riyadh Space Show

Lancering van de Riyadh Space Show

[colabot]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *