Het eerste voetbalteam Lazio diende de leidende Napoli door hun meest prominente tegenstander Milan op de weg te verslaan met “4-0” aan het einde van de 19e etappe van de Italiaanse competitie.
Lazio, die hun kansen op een Europese plaats in de Champions League-competitie verhoogde, schoof op naar de derde plaats met 37 punten, met een doelsaldo van de als vierde geplaatste Inter, die maandag met 0-1 verloor van Empoli.
De club uit de hoofdstad had een punt achterstand op Milan II, die nu 12 punten achterstand heeft op koploper Napoli.
4 minuten na het fluitsignaal opende Lazio de score na Zakanii’s grondpass in het strafschopgebied, de Spanjaard Luis Alberto liet het tussen zijn benen gaan, alleen voor Sergey Milinković om het met zijn linkervoet onder de linkerpaal te sturen.
Lazio verdubbelde de score nadat het schot van de Montenegrijnse Adam Maročić werd afgebogen door de Roemeense doelman Anton Tatarusano, de linkerpaal raakte en terugkeerde naar Zakani, die in de 38e minuut zijn achtste doelpunt van het seizoen scoorde.
Het team van coach Mauricio Sarri zette zijn offensieve optreden voort in de tweede helft en scoorde het derde doelpunt nadat de jonge Franse verdediger Pierre Kalulu de Spanjaard Pedro in het strafschopgebied miste, laatstgenoemde Alberto haastte zich ernaar toe en scoorde in het midden. in de 67e minuut, voor de laatste om de bal in een passer te veranderen voor het vierde doelpunt. De Braziliaan Felipe Anderson in het strafschopgebied volgde hij in de 75e minuut krachtig het net in, voor zijn zesde periodedoelpunt tijdens het huidige seizoen.

Lazio versloeg Milan met vier punten verschil

Lazio versloeg Milan met vier punten verschil

Lazio versloeg Milan met vier punten verschil

Lazio versloeg Milan met vier punten verschil

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *