Het Dhamak First Football Team is terug op het winnende spoor, na een doelpunt achterstand tegen hun gastheer Al-Fateh om vrijdag een grote “3-1” overwinning te behalen in hun eerste wedstrijd in hun thuisstadion in Khamis Mushait, voor de 14e ronde van de Saudi Roshan League.
De wedstrijd werd geopend door Al-Fateh-speler Ali Al-Zubaidi in de 10e minuut van de eerste helft, terwijl de Algerijn Hilal Soudani de stand in de tweede helft gelijk maakte in het voordeel van de gastheren (72), en de Braziliaan Oscar Duarte de tweede doelpunt (82), en de Kroaat Antolić versterkte het resultaat met het derde doelpunt in een minuut. 11. scheidsrechtersvergoedingen.
Met deze overwinning maakten de zuiderlingen een einde aan een reeks van 5 wedstrijden zonder winst, “twee gelijke spelen en 3 nederlagen”, en klommen zo twee plaatsen op en werden tijdelijk zesde met 21 punten.
Al-Fateh van hun kant zakte naar de achtste plaats nadat hun score was bevroren op 18 punten.
Damak zal aanstaande donderdag 2 februari gastheer zijn van Al-Shabab, terwijl Al-Fateh hun tegenhanger Al-Wahd zal ontmoeten op vrijdag, de 3e van dezelfde maand, aan het einde van de reis van de twee teams naar de eerste ronde van de competitie.

Met drie openingen.. Uw opname maakt het missen van 5 ronden goed

Met drie openingen.. Uw opname maakt het missen van 5 ronden goed

Met drie openingen.. Uw opname maakt het missen van 5 ronden goed

[colabot]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *