Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Paris Saint-Germain-verdediger Prisnel Kimpembe was verrast door de aankondiging van coach Christophe Galtier van de aanstelling van zijn collega Kylian Mbappe als vice-captain van het team op het veld.

De 23-jarige Franse ster droeg de armband in de wedstrijd van het team met Paye de Castelo in de ronde van 32 van de Franse beker, na de afwezigheid van de Braziliaan Marquinhos, de eerste aanvoerder, samen met Kimpembe en de Italiaan Marco Verratti. stonden op de tweede plaats. En de derde in de keten van leiders van de Parijse club.

“De afgelopen uren heb ik veel over mezelf kunnen horen en lezen”, schreef Prisnel Kimpembe op zijn Instagram-profiel en voegde eraan toe: “Daarom wil ik dingen verduidelijken om verdere verspreiding van valse informatie in dit verband te voorkomen.”

Hij vervolgde: “Ik ben niet op de hoogte gebracht van deze beslissing, het is volkomen verkeerd, maar ik zal altijd de beslissingen van de club respecteren.”

Kimpembe kan momenteel niet deelnemen met zijn team vanwege een zware blessure, waardoor hij ook niet in staat was om het Franse nationale team te vormen op het afgelopen WK.

Presnell Kimpembe (27 jaar) droeg eerder de armband in het bijzijn van teamgenoot Mbappé.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *