New York, VS (CNN) – De controversiële internetster Andrew Tate en zijn broer Tristan zullen tot 27 februari in Roemeense politiehechtenis blijven nadat een Roemeense rechtbank hun detentie op vrijdag verlengde, vertelden de advocaten van Tate aan CNN-partner Antena 3.

De gebroeders Tate worden verdacht van mensenhandel en verkrachting.

Autoriteiten in Roemenië zeiden dat de politie huiszoekingsbevelen had uitgevaardigd in vijf huizen en vier verdachten had vastgehouden – twee Britten en twee Roemenen – als onderdeel van het onderzoek, alvorens afgelopen donderdag aan te kondigen dat nog eens zeven panden waren doorzocht als onderdeel van het onderzoek, waardoor het totale aantal het aantal onderzochte panden steeg tot 12.

Het Roemeense directoraat voor onderzoek naar georganiseerde misdaad en terrorisme, of DIICOT, zei aanvankelijk dat de vier verdachten 24 uur werden vastgehouden, voordat een rechtbank in de hoofdstad Boekarest het verzoek van DIICOT accepteerde om Tate en zijn broer Tristan nog eens 30 dagen vast te houden, zei hij. hun advocaat Eugen. Vedenik op 30 december, en dat verzoek werd opnieuw verlengd tot 27 februari.

DIICOT beweerde dat de vier verdachten een georganiseerde criminele groep vormden die zich uitstrekte van Roemenië tot Groot-Brittannië tot de Verenigde Staten, met als doel mensenhandel te plegen.

De autoriteiten beweren dat de twee verdachten de slachtoffers tijdens de overbrenging van de slachtoffers naar Roemenië hebben misleid “door te geloven dat ze van plan waren een huwelijks-/common law-relatie aan te gaan” en hen later seksueel hebben uitgebuit door middel van fysiek geweld en dwang.

Andrew Tate, een voormalige professionele kickbokser die bekend staat om zijn vernietigende online kritieken op mannelijke dominantie, onderwerping van vrouwen, rijkdom en openlijke pleidooien voor geweld tegen vrouwen, werd eerder verbannen van alle grote sociale mediaplatforms totdat Elon Musk zijn Twitter-account herstelde. Na overname van het bedrijf.

[colabot]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *