Vandaag, dinsdag, vierde Independent Arabia de voltooiing van het vierde jaar sinds de lancering, op 24 januari 2019, als een platform met nieuwe inhoud en een nieuwe boodschap.
Ze richtte “Independent Arabia” op, de eerste Arabische site die de publicatierechten overnam van een buitenlandse site, vertegenwoordigd door de prestigieuze Engelse krant “The Independent” uit Londen.
Gedurende vier jaar bleek het krantenplatform met verschillende onderwerpen en rapporten in zijn politieke, economische, culturele en diverse dimensies een echte aanvulling te zijn voor Arabische media-instellingen bij het creëren van een nieuw perspectief op de wereld van nieuws en journalistieke berichten in het algemeen. , omdat het de inhoud en vorm vernieuwde en realistisch bijdroeg aan het weven van een nieuwe realiteit voor de digitale Arabische pers.
Deze inspanningen culmineerden in de aankondiging van de Dubai Press Club op dinsdag 4 oktober 2022 dat Independent Arabia de prijs voor Beste Arabische nieuwsplatform in de Digital Press Branch heeft gewonnen tijdens de 20e sessie van de Arab Media Award, naast het winnen van twee eerdere prijzen. in dezelfde competitie.
Independent Arabia wordt gepubliceerd in Londen en heeft kantoren in een aantal Arabische hoofdsteden, waaronder Riyad, Beiroet en Caïro, en een netwerk van correspondenten over de hele wereld. .
In een reactie op de vierjarige reis legden twee leden van Al-Ahmari, hoofdredacteur van “Independent Arabia”, uit dat wat ze had bereikt geen toeval was. Hij komt toevallig, maar achter hem staat een werkteam dat ijverig en met een open geest werkt aan innovatie en modernisering, en nieuwe visies, ideeën en ontwikkelingen in de media en de journalistieke wereld op planetair niveau ontmoet.”
Hij wees op de diversiteit en rijkdom van de inhoud van de website en verschillende platforms van “Onafhankelijk Arabië”, dat werd gekenmerkt door een nauwlettend toezicht op alle Arabische, regionale en mondiale kwesties, en maakte het mogelijk om gebeurtenissen te lezen en objectief te analyseren wat er is wat er om ons heen gebeurt in onze wereld van vandaag, waardoor hij uitkijkt naar de toekomst, het verleden analyseert en inspirerende percepties neerzet voor lezers en makers. Beslissing en volgelingen op verschillende kennisgebieden.
De hoofdredacteur wees erop dat ze in het nieuwe jaar op verschillende niveaus veranderingen en verrassingen verwachten in het kader van voortdurende ontwikkeling en modernisering.
En “Independent Arabia” behandelde het nieuws niet met zijn dagelijkse feiten, maar met zijn bewijzen door middel van rapporten en analyses, en wijdde een groot deel van zijn follow-ups, gezamenlijke dossiers, onderzoeken en de lengte die het publiceert aan algemene kennis en onderwerpen die verband houden met aan de culturen en tradities van volkeren in de Arabische en buitenlandse samenlevingen, aangezien hij een onconventionele kijk op economische en wetenschappelijke kwesties volgde. En technologie door speciale materialen en vertalingen uit het Engels “Independent” en “Foreign Affairs” en andere onderwerpen die we voorbereiden van de buitenlandse pers.
En via de socialemediaplatforms “Independent Arabia” worden updates gepubliceerd in termen van nieuws, rapporten, video’s en infographics die bijhouden wat er in de wereld gebeurt, met een livestreamingdienst voor nieuws dat de focus vormt van het evenement en vindt plaats op het niveau van de site en op de platforms, wat het laatste is dat wordt benadrukt door “Independent Arabia”. met dat.
De services van de site omvatten “Independent” TV, documentaires zoals “Amaa Baad” en “In Brief” en een “podcast”-service, die tal van programma’s op verschillende gebieden omvat, samen met een “Read and Hear”-audioartikelservice.
Gedurende deze vier jaar overschreed het aantal bezoekers van de website tot januari 86 miljoen en steeg van 4,8 miljoen bezoekers in het eerste jaar (2019-2020) tot 32 miljoen gedurende het jaar (2022-2023).

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *