Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Activisten op sociale media verspreidden beelden van een oudere vrouw die “klaagde over nood” en de reactie van de emir van de Asir-regio, prins Turki bin Talal bin Abdulaziz, die tot interactie leidden.

Het emiraat van de Asir-regio plaatste een videoclip op zijn officiële Twitter-pagina met het bezoek van de prins aan de oude vrouw en wat hij haar opdroeg te doen om haar te helpen.

En het officiële Saudi News Agency meldde dat hij een burger is van Shara’a al-Qahtani uit de provincie Al-Amwah.

Het bureau verklaarde dat de prins tijdens het bezoek opdracht had gegeven om “een reeks maatregelen te nemen om haar een fatsoenlijk leven te verzekeren, door woongrond te vinden en de procedures voor het eigendom ervan af te ronden via het platform van voorzieningen, en door een huis te bouwen en in te richten. in coördinatie met de liefdadigheidsorganisatie Al-Ber in Al-Mawahu en de woningbouwvereniging in de regio, met deelname van een aantal zakenlieden en leden van de lokale gemeenschap in de provincie.” Naast het leveren van auto’s en chauffeurs om haar transport te ondersteunen en het coördineren met het energiedistributiebedrijf om elektriciteit te leveren, terwijl ze de provincie opdracht geeft om haar toestand te bewaken.

[colabot]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *