Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – De voormalige imam van de Grote Moskee in Mekka, Adel Al-Kalbani, liet vrijdag twee foto’s maken met de Argentijnse ster Lionel Messi en de Marokkaanse voetbalgrootheid Ashraf Hakimi, met een gesprek tussen hem en een andere over het uitvoeren van umrah. .

Al-Kalbani plaatste twee foto’s en een videoclip op zijn gedocumenteerde Twitter-pagina en onderschreef het met de woorden: “Met Messi en Ashraf Hakimi.”

De voormalige imam van de Grote Moskee in Mekka verscheen met Messi, glimlachend, zoals het geval was met Hakimi, als onderdeel van Riyadh’s seizoenswedstrijd tussen Al-Hilal Stars, Al-Nasr en Paris Saint-Germain uit Frankrijk.

En er was een gesprek tussen Al-Kalbani en Hakimi, zoals de Marokkaanse speler zei tegen de voormalige imam van de Grote Moskee in Mekka: “Ik ga morgen Umrah uitvoeren”, dus antwoordde Al-Kalbani met de zin: “Moge God aanvaarden.”

Het is veelbetekenend dat Paris Saint-Germain het team “Riyadh Season” versloeg met vijf goals tegen 4 in de wedstrijd die werd gehouden in het King Fahd International Stadium in de hoofdstad van Saoedi-Arabië, Riyad.

[colabot]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *