Van de vrijlating van alle gearresteerden bij de explosie in de haven van Beiroet en de waarschuwing van het Atomic Energy Agency over het vermogen van Iran om kernwapens te produceren, tot de verbale ruzie tussen Pompeo en de Washington Post-uitgever over Jamal Khashoggi en de dreigementen van Rusland nadat Duitsland tanks naar Oekraïne had gestuurd, tot de onthulling van de geheimen van de “Golden Boy” mummie. .. Hier is CNN’s Arabische dagelijkse samenvatting met koppen over enkele van de topverhalen uit het Midden-Oosten en de wereld.

De openbare aanklager in Libanon heeft alle gearresteerden vrijgelaten in het geval van de explosie in de haven van Beiroet

De procureur-generaal van het Libanese Hof van Cassatie, Ghassan Oweidat, heeft woensdag besloten om alle 17 gevangenen die zijn gearresteerd in het geval van de explosie in de haven van Beiroet vrij te laten, met een reisverbod.

IAEA: Iran heeft genoeg materiaal verzameld om “meerdere kernwapens” te bouwen

Het hoofd van het Internationaal Atoomenergie Agentschap, Rafael Grossi, zei dinsdag dat Iran genoeg materiaal heeft opgeslagen om “meerdere kernwapens” te bouwen, maar er nog geen heeft.

Mondeling gesprek tussen de voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken en de uitgever van de Washington Post over Jamal Khashoggi

Fred Ryan, de uitvoerend directeur van de US Washington Post, en de voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo kregen verbaal ruzie over de kritiek die Pompeo in zijn dinsdag gepubliceerde boek uitte tegen wijlen de Saoedische journalist Jamal Khashoggi, die werd vermoord in zijn land. consulaat in Turkije 2018

Hoor wat het Kremlin dreigde nadat Duitsland had aangekondigd dat het tanks naar Oekraïne zou sturen

Duitsland heeft bevestigd dat het na weken van diplomatieke druk Leopard 2-tanks naar Oekraïne zal sturen. Bondskanselier Olaf Scholz kondigde de verhuizing aan tijdens een kabinetsvergadering, volgens de woordvoerder van de federale regering, Steffen Heppistreit.

Het blootleggen van de geheime mummie van de “Golden Boy” in het Egyptisch Museum in Caïro

Toen de tiener 2300 jaar geleden stierf in Egypte, onderging hij een uitgebreid mummificatieproces en werd hij versierd met 49 beschermende amuletten en een gouden masker om hem te begeleiden in het hiernamaals, volgens het oude Egyptische geloof.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *