De Franse coach Rudi Garcia legde tijdens de training van zaterdag een manoeuvre op het volledige veld op ter voorbereiding op de wedstrijd van zondag met Al-Ettifaq in ronde 14 van de Saudi Roshen League.
De Franse coach besteedde aandacht aan zowel fysieke als technische aspecten, zo onderwierp hij de spelers op verschillende stations aan fysieke en tactische oefeningen.
De spelers verzamelden zich onmiddellijk na de training in het kamp om zich voor te bereiden op de persoonlijke ontmoeting, waar Cristiano Ronaldo, de legende van het Portugese voetbal, die onlangs in het team is aangekomen, naar verwachting voor het eerst zal verschijnen.
Het Nasrawi-team ontvangt hun tegenhanger, Al-Ettifaq, in het Marsoul Park Stadium, met als doel hun eerste competitieoverwinning in twee seizoenen te behalen, aangezien hun laatste overwinning op “Fares Al-Dahna” hen terugbrengt naar de tweede ronde van de competitie. versie van het seizoen 2019-2019, en won het vervolgens met een score van 3-2, waarna de twee teams elkaar 4 keer ontmoetten en wonnen. Oost-team een ​​keer, en 3 keer gelijk, waaronder twee “heen en weer” vorig seizoen.

Victory.. Garcia keurt het verdragsplan goed

Victory.. Garcia keurt het verdragsplan goed

[colabot]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *