Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (CNN) – Activisten van sociale media verspreidden een videoclip van een BBC-sportprogramma, waarin seksuele stemmen in de ether te horen waren, wat tot interactie leidde en tot de toponderwerpen van zoekmachines behoorde. Google in Saoedi-Arabië, donderdagochtend.

En de BBC heeft sindsdien een verklaring vrijgegeven waarin ze haar excuses aanbood aan haar kijkers en zei: “Er was lawaai van een pornografisch fragment toen Lineker (presentator) zijn pre-match introductie maakte van de Wolves v Liverpool-wedstrijd… en na een studioscan, hij ontdekte een geïmplanteerde mobiele telefoon – en YouTube-grappenmaker Daniel Jarvis beweerde dat hij achter de stunt zat tijdens de show van dinsdag.

“Match of the Day-presentator Gary Lineker lachte toen seksuele geluiden die door een grappenmaker op YouTube werden gepost, het liveprogramma onderbraken”, zei ze, eraan toevoegend: “De BBC verontschuldigt zich bij alle kijkers die beledigd waren.”

Presentator en ex-voetballer Linker plaatste op zijn Twitter-account een foto van de mobiele telefoon die in de “grap” werd gebruikt met de opmerking: “Nou, we vonden deze achterin (van de studio) geïnstalleerd .. met aanhoudend vandalisme was het veel plezier.”

[colabot]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *