Atlanta, VS (CNN) – De Spaanse politie heeft de Braziliaanse speler Dani Alves in Barcelona gearresteerd na een onderzoek naar een vermeende aanranding, zo vertelde een woordvoerder van de Catalaanse regionale politie vrijdag aan CNN.

Volgens een politiewoordvoerder was Alves vrijdagochtend op het stadspolitiebureau in Barcelona en vertrok hij later als “gedetineerd”.

Alves, een van de beste spelers van zijn generatie ooit, is met een politieauto van een politiebureau naar een rechtbank in Barcelona gebracht, waar hij volgens een politiewoordvoerder later op vrijdag voor de rechter zal verschijnen.

CNN probeerde contact op te nemen met de vertegenwoordigers van Alves, maar hoorde niet onmiddellijk iets terug.

Eerder deze maand zei een woordvoerder van de Braziliaanse speler tegen Reuters dat Alves alle aantijgingen “krachtig ontkent”.

En het Catalaanse Hooggerechtshof bevestigde op 10 januari dat er een onderzoek loopt naar de Braziliaanse speler Dani Alves wegens beschuldigingen van aanranding vorige maand in een nachtclub in Barcelona.

In een video die naar de Spaanse zender “Antena 3” werd gestuurd, zei Alves dat hij in een nachtclub was geweest, maar beschuldigingen van seksueel misbruik ontkende.

De voormalige verdediger van Barcelona zei: “Ik zou alles willen ontkennen. Eerst was ik daar op die plek, ik was daar met veel mensen die het naar hun zin hadden.”

En de Braziliaanse speler ging verder en zei: “Het spijt me heel erg, maar ik weet niet wie deze vrouw is”, zoals hij het uitdrukte.

Alves won lokale kampioenstitels in Spanje, Itali├ź en Frankrijk, en won de Champions League 3 keer met het Catalaanse team.

De Braziliaan won met zijn land de Copa America in 2007 en 2019, en hij werd ook de oudste Braziliaanse speler die deelnam aan het WK nadat hij op de leeftijd van van 39.

[colabot]

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *